Provsmakning av Salame Milano


Min Salame Milano har hängt i nästan 6 månader. Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Mild och krämig smak med lagom sälta. Man kan ana vitpepparen utan att den tar över. Den är lite syrlig av fermenteringen men också av nötköttet. Konsistensen är bra, ”tuggig” och inte lika grynig som till exempel Sopressa Vicentina, som också mals. Kan bero på nötköttet. Nöjd.

Annonser

2 reaktioner på ”Provsmakning av Salame Milano

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s