Grillad tacos


Flautos är tacos som först fylls med fyllning och ost. Sedan grillar man den så att den får lite färg och osten smälter. Otroligt gott. Jag prövade två varianter.

Potatis och chorizo-fyllning

Det här är en klassisk tacosfyllning som är väldigt god.
Du behöver

  • Mexikansk chorizo, urtagen ur skinnet.
  • Kokt potatis med skal, skuren i bitar.
  • Lök, tunnt skivad.
  • Riven ost.
  • Mjuka tacos.

Gör så här.

  1. Bryn löken sakta i lite olja tills den mjuknar.
  2. Lägg i chorizo och smula den. Bryn tills den får lite färg.
  3. Lägg i potatisen. Pressa sönder den lite. Bryn tills potatisen får lite färg.
  4. Fyll tacos med fyllning och ost.
  5. Grilla.
  6. Ät direkt.

Poblano-fyllning

Chili och ost är alltid en bra kombination.
Du behöver.

  • Poblano, rensad och skuren i strimlor.
  • Lök, tunnt skivad.
  • Tomater, urkärnade och grovt hackade.

Gör så här.

  1. Bryn löken och poblanon tills dom mjuknar.
  2. Lägg i tomater och salta.
  3. Puttra ett tag tills röran tjocknar och går ihop.
  4. Fyll och grilla tacos som ovan.
Annonser

5 reaktioner på ”Grillad tacos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s