Provsmakning av vildsvinssalami hösten 2011


Vildsvinssalamin har lufttorkat i 3 månader och det har blivit dags att provsmaka. Jag hade samma kryddning som i fänkålssalami och resultatet påminner ganska mycket om den. Den stora skillnaden är att det är vildsvinskött i stället för griskött och det märks. Vildsvinssmaken går fram bra. Krämig och något pepprig smak med bra syrlighet. Nöjd.

Annonser

2 reaktioner på ”Provsmakning av vildsvinssalami hösten 2011

  1. Ja, den blev jämt torkad. Den var fortfarande mjuk efter 2 månader. Det blir en stor skillnad att torka i så hög luftfuktighet som 70 procent och över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s