Långsamt bräserad oxkind


Jag provade att använda samma recept som när jag gjorde kalvbringa sist fast med oxkind. Enda skillnaden är att jag hade i lite torkad chili också. Den fick gå ungefär 8 timmar i ugnen. Jag serverade en ljummen sallad med kokta morötter, kokt potatis, olivolja, citronsaft och riven basilika till. Väldigt gott.

Annonser

3 reaktioner på ”Långsamt bräserad oxkind

  1. Tack. Alla recept kommer inte från mej men jag läser väldigt mycket kokböcker och många gånger kombinerar man ett recept från flera källor. Om det kommer ifrån en speciell bok eller källa så brukar jag skriva det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s