Provsmakning av coppa sommaren 2011


Coppan har nu hängt i drygt 3 månader och det har blivit dags att provsmaka. Det är roligt med coppa att den har en helt annan karaktär än till exempel lufttorkad skinka. Färgen är mörkare, konsistensen fastare och smaken är annorlunda.

Jag är väldit nöjd med resultatet den här gången. Lagom sälta, lite hetta från chilin och krämighet av möglet. Det passar väldigt bra med en så enkel kryddning när den har så mycket egen karaktär. Konsistensen är fast rakt igenom utan att vara torr.

Annonser

6 reaktioner på ”Provsmakning av coppa sommaren 2011

  1. Jag följer din blogg slaviskt sen en längre tid. Vardagslyx är det att njuta det du gör! Kunde inte låta bli att nominera dig till matbloggpriset. Hoppas det var ok.

    Vänliga fjällhälsningar

    /Fjällmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s