Kycklingsallad


Det här är ett enkelt och gott sätt att ta hand kycklingrester. Genom att marinera så blir den väldigt saftig.
Du behöver.

  • Kycklingrester, rivna.
  • Tunnt skivad lök, jag använde rödlök.
  • Några tomater. Dela, kärna ur, riv utan ta med skalet.
  • Olivolja.
  • Rödvinsvinäger.
  • Salt och peppar.

Gör så här.

  1. Blanda kyckling, tomater och lök.
  2. Klä salladen med olivolja, vinäger. Krydda med salt och peppar.
  3. Låt salladen marinera några timmar.
  4. Servera rumstempererad.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s