Rödvinsbrässerad Saucisse de Toulouse med potatissallad


Jag provade att tillaga Saucisse de Toulouse genom att rödvinsbrässera den och servera med en potatissallad. Korven blev väldigt god med en mild men distinkt smak av vitpeppar. Nöjd.

Du behöver.

  • Saucisse de Toulouse.
  • Smör
  • Rödvin.
  • Potatis.
  • Vitvinsvinäger.
  • Olivolja.
  • Salt och peppar.
  • Fransk senap.
  • Vitlök, skalad och krossad.

Gör så här.

  1. Koka poatatisen med skal.
  2. Bryn korven runt om i lite smör tills den får färg.
  3. Häll i rödvinet och låt korven brässera på låg värme, 20-30 minuter.
  4. Gör en dressing genom att blanda vinäger, senap , vitlök, salt och peppar. Häll sakta ner oljan under vispning. Späd eventuellt med lite vatten om  det behövs.
  5. Skala den kokta potatisen och skär den i bitar. Blanda i dressingen.
  6. Servera korven med potatissalladen.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s