Fårinnerfile med sparris


Jag gjorde innerfilen från styckningen av fåret. Den blev så bra som jag hoppades på. Enklast möjliga utan krångel.


Du behöver.

  • Fårinnerfile.
  • Grön sparris.
  • Vitlök.
  • Torkad chili, krossad.
  • Olivolja.
  • Salt och peppar.

Gör så här.

  1. Ställ fram innerfilen ett par timmar innan du ska tillaga den.
  2. Koka sparrisen något underkokt.
  3. Grilla lammet i tokhet grillpanna ett par minuter.
  4. Låt köttet vila. Salta och peppra.
  5. Värm en panna med olivolja.
  6. Lägg i en bankad vitlök. Pressa på den. Ta upp den innan den tar för mycket färg.
  7. Lägg i torkad chili.
  8. Lägg i sparrisen och låt den rulla runt lite. Salta.
  9. Lägg upp köttet och sparrisen. Pressa lite citron på köttet. Ringla en bra olivolja.
  10. Servera.
Annonser

En reaktion på ”Fårinnerfile med sparris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s