Kadid del 3


Kadiden har hängt och lufttorkat i en vecka och det har blivit dags att lägga in den i olja. Den har fått bo inomhus några nätter för att det har varit för hög luftfuktighet ute men till slut så blev det bra.

Du behöver.

  • Luftorkad kadid.
  • Olivolja.

Gör så här.

  1. Lägg kadiden i en ren glasburk.
  2. Häll på tillräckligt med olja så att kadiden täcks.
  3. Ställ in den i kylskåpet. Jag tänkte låta den mogna åtminstone en vecka men jag tror att den bara blir bättre och bättre med tiden.
  4. Det rekomenderas att man lägger kadiden i blöt ett tag innan man använder den. Man använder sedan både köttet och oljan.
Annonser

En reaktion på ”Kadid del 3

  1. Ping: Linser med pumpa och kadid « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s