Kadid del 2


Kadiden har insaltats i 2 dagar och det har blivit dags att lufttorka den. Jag valde att göra en mobil som jag sedan hängde upp.

Du behöver.

  • Insaltat lammkött.
  • Torkad koriander.
  • Torkad kummin (obs inte spiskummin).
  • Torkad mynta.
  • Torkad chili. Jag använde en blandning av turkisk chili och hel torkad cayennepeppar.

Gör så här.

  1. Torka av köttet.
  2. Blanda och mortla kryddorna.
  3. Knid in köttet med kryddorna.
  4. Häng upp köttet för lufttorkning. Det ska hänga tills det är torrt. Det borde ta en vecka ungefär.
Annonser

En reaktion på ”Kadid del 2

  1. Ping: Kadid del 3 « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s