Provsmakning av pancetta arrotolato hösten 2010


Pancettan har hängt på lufttorkning i nästan två månader. Pancetta arrotolato brukar både användas i matlagning och som salumi . Som chark så är smaken mild med en svag ton av rosmarin, speciellt men väldigt gott. När man steker den så är den något saltare men inte farligt. Ska bli roligt att laga mat med.

Annonser

4 reaktioner på ”Provsmakning av pancetta arrotolato hösten 2010

  1. Jag har dragit mig för att göra den ganska länga. Det är lite riskabelt, om man inte rullar den tillräckligt tätt så blir det luftfickor som ruttnar. Men det verkar, peppar peppar, ha gått bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s