Guanciale sensommaren 2010 del 3


Guancialen har hängt och lufttorkat en vecka och det har blivit dags att massera den med vin och kryddor. Jag masserade den först noga med vitt vin. Sedan kryddade jag den sedan milt med hälften svartpeppar och hälften torkad chili. Den ska nu hänga och lufttorka minst 2 veckor innan den är färdig.

Annonser

3 reaktioner på ”Guanciale sensommaren 2010 del 3

  1. Hur är det med flugor? I dessa tider kan man inte ha en halv citron ute utan att få en hord av bananflugor ju. Hänger den mörkt eller ljust? Jättespännande!

  2. Jag har köttet hängande på en inglasad balkong och vi bor nära vattnet så jag har inte så mycket problem med insekter.

  3. Ping: Provsmakning av guanciale sensommaren 2010 « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s