Provsmakning av spansk chorizo våren 2010


Chorizon har hängt i 23 dagar och den minsta korven har fått bra konsistens. Smaken är inte salt, milt kryddig med chili och framförallt paprika, lätt syrlighet. Väldigt god. Konsistensen är förvånansvärt fast för att vara så ung. Nästa gång ska jag använda rökt spankt paprikapulver istället. Det ska bli intressant att prova den i matlagning.

Annonser

5 reaktioner på ”Provsmakning av spansk chorizo våren 2010

  1. Ping: Spansk ratatouille med chorizo och skinka « Coppa rules

  2. Ping: Mexikansk chorizo « Coppa rules

  3. Ping: Spansk chorizo sommaren 2011 « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s