Kryddig svampgryta med bruschetta


Det här är en recept från den helt fantastiska kokboken A Mediterranian Feast av Clifford A. Wright. Den påminner märkligt nog lite om Trippa alla Romana, både till smaken och konsistensen.

Jag gjorde en enkel Bruschetta till. Grilla bra bröd i grillpanna, gnid in det med vitlök och toppa med lite olivolja.

Du behöver.

  • Blandad svamp, skuren i ganska stora bitar.
  • Finhackad vitlök.
  • Burktomater, grovt hackade och utan vätska.
  • Torkad oregano.
  • Torkad chili.
  • Finhackad färsk mynta.
  • Salt och peppar.
  • Olivolja.

Gör så här.

  1. Fräs vitlök och oregano i olivoja ett par minuter.
  2. Lägg i svampen, salt och peppra och fräs sakta i ungefär en kvart.
  3. Lägg i tomater, chili och mynta. Låt det puttra i en halvtimme.
  4. Servera med Bruschetta.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s