Grisens hemlighet bräserad i tomater och salvia


Ett väldigt enkelt och gott sätt att laga grisens hemlighet. Såsen kan med fördel användas som pastasås. Kan också tillagas med fläskkotletter istället för grisens hemlighet, låt kotletterna i så fall koka i tomatsåsen ungefär en timme.

Du behöver.

  • Några grisens hemlighet.
  • Några färska salviablad.
  • En burk hela tomater med spadet sparade, grovt hackade.
  • Salt och peppar.
  • Olivolja.

Gör så här.

  1. Fräs köttet tillsammans med salviabladen i olivolja tills dom får fin färg.
  2. Lägg till tomaterna, salta och peppara. Sätt ner värmen så att det puttrar och sätt på ett lock på sniskan.
  3. Låt det puttra sakta i 15 till 20 minuter, vänd några gånger under tiden.
  4. Servera köttet med lite av såsen, spara resten till pasta.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s