Nyårsmeny 2009


Antipasti

Bresaula med citron, olivolja och parmesan
Coppa
Salami
Oliver
Grillad aubergine med basilika
Grillad zuchini med mynta
Stekt paprika med oliver och kapris
Toskansk tàrtara

Första huvudrätt

Tagliatelle med radicchio

Pasta med pesto, potatis och bönor

Andra huvudrätt

Grisens hemlighet med fänkålsfrön bräserad i rödvin, salsiccia fresca bräserad i rödvin, färskt sidfläsk grillad med kryddor och vinäger, i ungsbräserad fänkål och tomat, auberginesallad i vinäger.

Grillad T-bensstek med salt, peppar och citron.

Sallad

Salled med mixat grönt och fänkål

Efterrätt

Chokladglass

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s