Tidig provsmakning av Toskansk Fänkålssalami


Jag har provsmakat min Toskanska Fänkålssalami en månad för tidigt, efter 3 månader. Resultatet är väldigt bra. Konsistensen är helt perfekt. Både följsam och med en visst motstånd. Det blir speciellt när man hackar köttet istället för att mala det. Smaken är underbar med en mild smak av fänkål och chianti. Det ska bli mycket spännande att se hur den är efter en månad till.

Annonser

3 reaktioner på ”Tidig provsmakning av Toskansk Fänkålssalami

  1. Ping: Färdig Toskansk fänkålssalami « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s