Färdig Salame Toscano


Salame Toscano har hängt i fyra månader. Smaken är bra. Pepprig och lite syrlig. Man känner kryddorna, främst kanelen. Konsistensen är ganska torr och har ganska mycket tomrum i sig. Det kan skada korven men den tycks har klarat sig. Den har inte utvecklat så mycket mögel men ett tunt lager har det blivit.

Annonser

En reaktion på ”Färdig Salame Toscano

  1. Ping: Färdig Toskansk fänkålssalami « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s