Sparris med parmesan


Det här är väldigt enkelt och väldigt gott.

Du behöver

  • Sparris
  • Olivolja
  • Salt, peppar
  • Parmesan

Gör så här.

  1. Koka sparrisen tills den är färdig. Kyl den tills den slutar koka genom att spola den i kallt vatten.
  2. Fräs sparrisen i olivolja tills den blir varm, salta och peppra.
  3. Lägg upp den på ett fat och riv parmesan över. Servera.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s