Bräserad Grisens Hemlighet med fänkålsfrön


Det här är första gången jag har provat att laga Grisens Hemlighet och den är sjukt god. Läs mer om den på vin och gastronomis hemsida. Jag gjorde en toskansk tillagning med fänkålsfrön.

Bräserad grisens hemlighet - 1

Du behöver.

  • 3-4 stycken grisens hemlighet.
  • En finhackad vitlöksklyfta.
  • Bladen från 10 stjälkar persilja, finhackat.
  • 1 tesked fänkålsfrön
  • 1-2 dl rött vin
  • 2 matskedar olivolja
  • Salt och peppar

Bräserad grisens hemlighet - 2

Gör på följande sätt.

  1. Blanda persilja, vitlök, fänkålsfrön, salt, peppar och olivolja i en skål.
  2. Lägg blandningen i en medelvarm gryta.
  3. Lägg grisens hemlighet ovanpå och bryn på medelvärme cirka 5 minuter på varje sida.
  4. Häll i vinet och sänk temperaturen till ett minimum. Puttra under lock i cirka 20 minuter och vänd en gång under tiden.
  5. Servera köttet med lite av såsen.

Bräserad grisens hemlighet - 3

Annonser

En reaktion på ”Bräserad Grisens Hemlighet med fänkålsfrön

  1. Ping: Salciccia Fresca « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s