Färdig Bresaola


Färdig Bresaola - 1

Jag provsmakade en bresaola som har hängt ganska precis 1 månad. Det är andra gången jag har gjort bresaolo. Den har lite vitt mögel som jag har valt att låta sitta kvar. Om man vill ta bort möglet kan man tvätta bort det med lite vinäger.

Färdig Bresaola - 2

Smaken var mild och god. Den var mindre syrlig än förra gången antagligen för att den inte har blivit avtorkad med vinäger. Bra konsistens och färg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s