Skördetid


Skördetid - 2

I samband med att jag hängde upp Mocetta och Coppa för att lufttorka så ”skördade” jag två andra projekt som har lufttorkat. Det första är Duck bresaola. Den har hängt i 3 och en halv vecka. Smaken är mild, nästan söt i smaken och väldigt god. Korven som ligger brevid är mitt första försök att lufttorka korv. Det är en italiensk lufttorkad korv som heter Luganegha Trentina. Den lät jag hänga i drygt 4 veckor. Väldigt torr men god och ganska stark.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s