Mocetta och Coppa del 2


Mocetta och Coppa del 2 - 1

Mocettan har saltats i 8 dagar och Coppan i 13 dagar och det har blivit dags att hänga upp dom för att lufttorka. Efter tips från K har jag bara lätt torkat av köttet innan jag har hängt upp det.

Mocetta och Coppa del 2 - 2

Både Mocettan och Coppan skall hänga minst 1 månad men jag hade tänkt att ha dom hängande minst 2 månader. Jag hoppas att vi får en mild november.

Annonser

2 reaktioner på ”Mocetta och Coppa del 2

  1. Ping: Färdig mocetta « Coppa rules

  2. Ping: Coppa del 1 « Coppa rules

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s